Tilbehør

5 varer

Beslagsmanden har en masse relevant tilbehør til dit bordudtræk. Vi har styrestifter, låsehager, drejerigler og fjederklemmer med og uden fastlåsning. Især vores drejeudtræk er populært, fordi det både er skjult, nemt at anvende og lynhurtigt giver ekstra siddeplads ved bordet. Husk at læse vores store guide til bordudtræk, så du ved, hvilket ti...

Beslagsmanden har en masse relevant tilbehør til dit bordudtræk. Vi har styrestifter, låsehager, drejerigler og fjederklemmer med og uden fastlåsning. Især vores drejeudtræk er populært, fordi det både er skjult, nemt at anvende og lynhurtigt giver ekstra siddeplads ved bordet. Husk at læse vores store guide til bordudtræk, så du ved, hvilket tilbehør der er relevant for dig. Du skal være opmærksom på, om dit bordudtræk har fastlåsning, for hvis det ikke er integreret i udtrækket, skal du huske at købe ekstra tilbehør i form af enten drejerigel, låsehage eller fjederklemme. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er tvivl om, hvilke beslag, der følger med dit bordudtræk, og om du skal købe ekstra tilbehør. 

Se vores guide til bordudtræk

Mindre
Mere
Viser 1 - 5 ud af 5 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.