Tilbehør

5 varer

Beslagsmanden har en masse relevant tilbehør til dit bordudtræk. Vi har bl.a. styrestifter, samlebeslag og fjederklemmer med og uden fastlåsning. Især vores drejeudtræk er populært, fordi det både er skjult, nemt at anvende og lynhurtigt giver ekstra siddeplads ved bordet.

Når du skal lave et bord med udtræk, skal du være opmærksom på, om dit bordudtræk har fastlåsning. Hvis det ikke er integreret i udtrækket, skal du huske at købe ekstra tilbehør i form af enten fjederklemmer eller samlebeslag. Vi vil anbefale at du læser vores store guide til bordudtræk, så du ved hvilket tilbehør der er relevant for dig.

Viser 1 - 5 ud af 5 varer

Hvis du ønsker at lave dit egen bord eller spisebord med udtræk, vil vi anbefale du læser vores store guide til bordudtræk inden du bestiller dit udtræk. Der er en række ting som du skal være opmærksom på inden du bestiller et udtræk, og disse står beskrevet i denne guide.
Ønsker du en step-for-step guide til at lave et bord med udtræk, så kan du læse vores gør-det-selv guide til spisebord med udtræk. Denne guide viser og fortæller dig step-for-step hvordan du laver dit helt eget spisebord med udtræk

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg