Husnummer

Husnummer

2 varer

Pynt dit hus med et flot, enkelt og elegant husnummer fra Beslagsmanden i rustfri stål. De flotte husnumre og bogstaver er produceret i rustfri stål og har en mat satin overflade. Husnumrene kan fås i tallene 0 til 9, og er alle produceret i enkelt og klassisk design. Husnumrene har en højde på 12 cm og passer til ethvert hus.

Du kan også købe tilhørende bogstaver til dit husnummer. Bogstaverne er også produceret i rustfri stål med en mat satin overflade, og kan fås i bogstaverne a, b, c og d. Lige som husnumrene, er disse bogstaver også produceret i et enkelt og klassisk design, som passer sammen med tallene.

Viser 1 - 2 ud af 2 Varer

Hvilke fordele er der ved et husnummer i rustfri stål?

Husnumrene og bogstaverne er produceret i rustfri stål, hvilket betyder at de er ekstra modstandsdygtige overfor vind og vejr.

Hvor kan jeg købe bogstaver til mit husnummer?

Hos Beslagsmanden sælger vi både tal og bogstaver til husnumre. Vi sælger tallene 0 til 9, og bogstaverne a, b, c og d.

Hvilken højde har husnumrene?

Vi sælger husnumre med en højde på 12 cm. Bogstaverne a + c har en højde på 92,5 mm og bogstaverne b + d har en højde på 117,1 mm. Både tallene og bogstaverne har et enkelt og klassisk design som passer til ethvert hus.

Kan jeg få hjælp, hvis jeg har spørgsmål til husnumre?

Vores dygtige medarbejder sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til husnumre. Ring til os, så hjælper vi dig gerne.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg