Klapseng

11 varer

En klapseng er en super smart, praktisk og funktionel løsning når det kommer til pladsbesparing i soveværelset. Med en klapseng kan du udnytte hver eneste kvadratmeter i dit hjem. En seng er et af de møbler i hjemmet som fylder mest, så en klapseng er en praktisk løsning til dig som bor småt, og har begrænset plads i boligen

En klapseng er ideel at benytte i rum med flere funktioner, som f.eks. på kontoret/gæsteværelset. En klapseng kan slås op når den ikke bruges, og frigør en masse gulvplads. Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg af beslag og tilbehør til at lave din helt egen klapseng.

Viser 1 - 11 ud af 11 Varer

Hvorfor skal jeg vælge en klapseng?

En klapseng er ideel til at dig som bor småt, og ønsker at udnytte hver eneste kvadratmeter i hjemmet. En klapseng er pladsbesparende, og kan let findes frem og pakkes væk alt efter behov.

Hvad gør jeg af dynen og puden i en klapseng?

Hos Beslagsmanden finder du også tilbehør til din klapseng, som f.eks. en sengetøjsstrop, som holder dit sengetøj på plads, mens senge er klappet sammen.

Hvilke løsninger har i, hvis jeg ønsker at bygge en klapseng med flere funktioner?

Vi har bl.a. det super smarte senge-/skrivebordsbeslag til at lave en seng og skrivebord i et og samme møbel. Disse beslag er perfekte det gør-det-selv typen som ønsker at begive sig ud i at lave sin egen unikke klapseng.

Kan jeg få hjælp, hvis jeg har spørgsmål til klapsenge?

Vores kyndige medarbejder sidder klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have. Kontakt os, så hjælper vi dig så godt vi kan.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg