Klapbeslag til skjult seng - på langs Udvid

Klapbeslag til skjult seng - på langs

Haefele

271.95.203

Nyhed

På fjernlager: Levering ca. 4-8 dage

1.875,00 kr

inkl. moms

INFO:

Du kan godt bestille flere produkter end vi har på lager. Leveringstiden hedder så bare 4-8 dage i stedet.

CAD-data

Forespørg på CAD-data ved at klikke her

Brug 600,00 kr mere og få fri fragt!
betalingsmetoder på Beslagsmanden

Klapbeslag til at bygge din egen indbygnings-/klapseng på langs. Vær opmærksom på at dette klapbeslag er til klapsenge på LANGS (Se tegning i billeder for at se illustration).

En klapseng er en super smart, praktisk og funktionel løsning når det kommer til pladsbesparing i soveværelset. En seng er et af de møbler i hjemmet som fylder mest, så en klapseng er en praktisk løsning til dig som bor småt, og har begrænset plads i boligen. Med dette smarte produkt, kan du lave din helt egen klapseng.

Sengevægt: Maks. 100 kg

Dette produkt SKAL bruges sammen med vores gastrykfjeder til skjult seng på langs. Gastryksfjedre skal bestilles seperat (se tilbehør). 

Indeholdt i leveringen

  • 1 par klapsengebeslag med drejeleje og bolte til gastrykfjedre
  • 2 sikringsbeslag (kipsikring)
  • 1 sæt montagemateriale
  • 1 montagemateriale

Bestillingshenvisning: For tilsvarende sengevægt skal 2 gastryksfjedre og 1 par klapfødder bestilles seperat (se tilbehør). Eksempel: Ved en sengevægt på 100 kg skal der bestilles 2 fjedre til hver 100 kg sengevægt
OBS: Når du vælger sengevægt skal du sørge for at medregne hele sengens vægt = samlet vægt af sengeramme, lamelbund, madras og sengetøj.

Se komplet samlevejledning og mål her

Har du brug for hjælp/inspiration til hvordan selve sengen/skabet skal bygges? Gør det selv har lavet en fin guide hvor de bruger dette beslag. Du kan læse den ved at klikke HER

Skriv en anmeldelse

Klapbeslag til skjult seng - på langs

Klapbeslag til skjult seng - på langs