Strømudtag

8 varer

Skjulte strømudtag giver et elegant og lækkert look til rummet. Hos Beslagsmanden finder du smarte, funktionelle og moderne strømudtag til køkkenet eller andre rum. En skjult stikdåse eller strømudtag til bordpladen, er en smart måde at skjule dine strømudtag. Med de smarte skjulte strømudtag kan du hurtigt og nemt få strøm, uden at gå på kompromis med designet af rummet.

Viser 1 - 8 ud af 8 Varer

Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg af strømudtag. Vi har strømudtag med almindelige stik, med USB stik og med Qi-ladestation (trådløs opladning). Alle produkterne er produceret i top kvalitet.

Hvorfor skal jeg købe skjult et strømudtag?

Du skal købe et skjult strømudtag hvis du også er træt af synlige ledninger og grimme stikkontakter. Skjulte strømudtag giver et elegant og lækkert look til rummet.

Hvilket strømudtag skal jeg vælge?

Det er helt op til dig at vælge hvilket strømudtag som passer bedst til dit behov. Hos Beslagsmanden har vi et stort udvalg af strømudtag med forskellige opladningsmuligheder. Du kan både finde strømudtag med almindelig stil, USB-stik og trådløs opladning, og i kombination med hinanden.

Har I også strømudtag som ikke skal bores ned i bordpladen?

Vi sælger også strømudtag som blot skal klemmes på bordet. Men designet er stadig i top, og ser smart og elegant ud.

Kan jeg få hjælp til at vælge det rigtig strømudtag?

Hos Beslagsmanden hjælper vi dig gerne med at vælge det rigtige strømudtag, og besvarer også gerne på eventuelle spørgsmål.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg