Rustfrit stål

82 varer

Greb i rustfri stål er til dig, der ikke vil gå ned på kvalitet. De signalerer stil – særligt på fx sorte skuffer, hvor de giver en aura af elegance. Beslagsmanden har et bredt udvalg af greb i rustfri stål, da de er ekstremt populære i danske hjem. Det skyldes, at rustfri stål står smukt og er lette at rengøre. Greb i rustfri stål ligger i den ...

Greb i rustfri stål er til dig, der ikke vil gå ned på kvalitet. De signalerer stil – særligt på fx sorte skuffer, hvor de giver en aura af elegance. Beslagsmanden har et bredt udvalg af greb i rustfri stål, da de er ekstremt populære i danske hjem. Det skyldes, at rustfri stål står smukt og er lette at rengøre. Greb i rustfri stål ligger i den dyre ende prismæssigt, men til gengæld får du holdbare greb i absolut bedste kvalitet. Vores udvalg byder på både mat og blank look, og vi har hængende, buede og runde håndtag. Flere af vores greb har rundede hjørner, hvilket kan være relevant for børnefamilier, der vil undgå skarpe kanter. Som noget helt særligt tilbyder Begrebsmanden også greb lavet i bygningsstål, hvilket gør grebene særligt solide.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 82 varer

Filtrer efter:

Hulafstand
Montering

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.