Legrabox

Legrabox

24 varer

Udforsk et stort udvalg af Blum Legrabox skuffesystemer her hos Beslagsmanden. Der er en god grund til at Blum skuffesystemer kan findes i de fleste køkkener - Kvalitet, brugervenlighed og holdbarhed. 

Er det tid til at udskifte køkkeninventaret, eller drømmer du om grebsløse fronter? Med Blumotion og Blumotion tip-on som gnidningsløse lukke- og åbnemekanismer kan du få det moderne køkken som du går og drømmer om. Skaf dit næste skuffebeslag hos os, så er du sikker på kvalitet, der holder i mange år. 

Viser 1 - 24 ud af 24 Varer

Blum Legrabox er et innovativt, stilrent og funktionelt skuffeudtræk fra køkkenbeslags giganten Blum. Det er lavet i stål, og med integreret Blumotion soft-close funktion. Få et minimalistisk skuffesystem, som vil give dig lydssvag funktionalitet i mange år. 

Hvordan monterer jeg skuffeskinner? 

På hver produktside for Blum Legrabox vil du kunne finde tekniske billeder til montering af Legrabox skuffeskinner. Og hvis du stadig er helt i tvivl, eller ikke kan se hvad der er hvad på tegningerne, så har vi lavet en guide omkring skuffesystemet, som du kan finde her. 

Hvad betyder Tip-on Blumotion

Tip-on Blumotion er Blums push-to-open funktion. Hvis du vil have grebsløse fronter, for et stilrent og moderne køkken, kan du tilføje en Blum Tip-on Blumotion-enhed og medbringer, som er en åbningsmekanisme, som giver dig muligheden for at åbne skuffen med et tryk. 

Kan jeg justere skuffeskinnerne?

Ja, det kan godt lade sig gøre. Alle skuffeskinner fra Blum Legrabox har tekniske tegninger på produktsiderne, og i vores guide om Legrabox systemet kan du finde et afsnit om justering. 

Kan jeg købe et helt køkken hos beslagsmanden?

Nej, vi sælger kun beslag. Pladerne skal du selv sørge for. Til gengæld, hvis du køber delene separat, har du større mulighed for, at få det lige som du har lyst til. Med skuffeskinner fra Blum er du sikret kvalitet og funktionalitet. Så er udseendet af køkkenet op til dig derfra. 

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg