Filtpuder

Filtpuder

10 varer

Filtpuder kan bruges i næsten alle projekter, og er populære hvis du har noget der skal have lidt ekstra beskyttelse imod slitage. Filtpuder er perfekte under dine møbler for at udgå mærker og ridser i gulvet.

Viser 1 - 10 ud af 10 varer

Beslagsmanden har er bredt udvalg af filtpuder, som passer til alle slags gulve. Du finder både almindelige syntetiske filtpuder, eller filtpuder i rigtig uld, og de findes i forskellige størrelser, former og farver. Filtpuder er en af de ting man altid står og mangler, så køb dem i dag.

Hvordan monterer jeg min filtpude?

Det er let at monterer en filtpude. Du klister blot filtpuden på i dine møbler.

Hvilket filtpude skal jeg vælge?

Når du skal vælge en filtpude, skal du være opmærksom på at vælge en filtpude som passer til dit møbel i størrelsen. Vi har et bredt udvalg af former og størrelser. Du kan også købe filtpuder som du selv kan klippe til.

Hvilke slags filtpuder findes der?

Hos Beslagsmanden finder du filtpuder i syntetisk filt eller i rigtig uld. Derudover finder du et bredt udvalg af filtpuder i forskellige former, størrelser og farver

Kan jeg få hjælp til at vælge den rette filtpude?

Beslagsmanden vil med glæde hjælpe dig med at vælge den rette filtpude. Kontakt os i dag, så står vi klar til at hjælpe dig.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.