Filtpuder

Filtpuder

10 varer

Filtpuder kan bruges i næsten alle projekter, og er populære hvis du har noget der skal have lidt ekstra beskyttelse imod slitage. Filtpuder er perfekte under dine møbler for at udgå mærker og ridser i gulvet.

Viser 1 - 10 ud af 10 Varer

Beslagsmanden har er bredt udvalg af filtpuder, som passer til alle slags gulve. Du finder både almindelige syntetiske filtpuder, eller filtpuder i rigtig uld, og de findes i forskellige størrelser, former og farver. Filtpuder er en af de ting man altid står og mangler, så køb dem i dag.

Hvordan monterer jeg min filtpude?

Det er let at monterer en filtpude. Du klister blot filtpuden på i dine møbler.

Hvilket filtpude skal jeg vælge?

Når du skal vælge en filtpude, skal du være opmærksom på at vælge en filtpude som passer til dit møbel i størrelsen. Vi har et bredt udvalg af former og størrelser. Du kan også købe filtpuder som du selv kan klippe til.

Hvilke slags filtpuder findes der?

Hos Beslagsmanden finder du filtpuder i syntetisk filt eller i rigtig uld. Derudover finder du et bredt udvalg af filtpuder i forskellige former, størrelser og farver

Kan jeg få hjælp til at vælge den rette filtpude?

Beslagsmanden vil med glæde hjælpe dig med at vælge den rette filtpude. Kontakt os i dag, så står vi klar til at hjælpe dig.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg