Blum Servo-Drive

Blum Servo-Drive

19 varer

Blum Servo-Drive og Servo-Drive flex er et elektrisk åbningssystem, som åbner dine skuffer, køle-/fryseskabe eller opvaskemaskiner ved et let tryk. Et let tryk på fronten er nok til at den åbner af sig selv. Blum Servo-Drive og Servo-Drive flex egner sig godt til køkkener med grebsløse fronter eller til områder hvor man ofte ikke har frie hænder til at åbne skuffen, eksempelvis på værkstedet. Det elektrisk åbningssystem giver høj komfort og gør hverdagen lidt lettere.

Alle enkeltdele kan købes separat. Så står du og mangler et helt nyt Blum Servo-Drive eller Servo-Drive flex åbningssystem, eller blot en reservedel, så kan du finde det her.

Viser 1 - 19 ud af 19 Varer

Hvad er Blum Servo-Drive?

Blum Servo-Drive er et elektrisk åbningssystem som åbner dine skuffer, køle-/fryseskab eller opvaskemaskine ved et let tryk

Hvad gør jeg hvis min drivenhed er gået i stykker?

Hvis din drivenhed, netkabel eller andet gået i stykker, så kan du købe det hos Beslagsmanden. Vi sælger alle dele enkeltvis, så du slipper for at skiftet systemet ud.

Hvad er forskellen på Blum Servo-Drive og Servo-Drive flex?

Blum Servo-Drive bliver ofte brugt til skuffer, hvor Blum Servo-Drive flex bliver brugt til køle-/fryseskabe og opvaskemaskiner.

Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål angående Blum Servo-Drive?

Hvis du har spørgsmål angående Blum Servo-Drive eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg