Grass montageplader

Grass montageplader

6 varer

Grass er specialister inden for hængsler og beslag til møbel- og skabssystemer. Deres produkter er brugt i over 3 millioner køkkener i 60 lande. 

Grass er eksperter i brugervenligt og innovativt design. Det vil sige at deres hængsler og montageplader er lavet specielt til at gøre hverdagen nemmere og mere behagelig for dig. Det er de små ting, der tæller, og med et Grass hængsel og montageplade kan du få et stilrent design med stor bevægelighed og soft-close funktion. Grass montageplader er nemme at installere i dit køkkenskab og kan let justeres i 3 retninger, så dit projekt sidder lige i skabet. 

Viser 1 - 6 ud af 6 Varer

Vi sælger alt inden for montageplader. Står dit køkkenskab og rokker med lågen? Montageplader fra Grass er justerbare og nemme at installere i dit skab. Få udskiftet det gamle hængsel med innovativt design og brugervenlighed i høj kvalitet med et nyt Grass hængsel og montageplade fra Beslagsmanden, så du kan være sikker på, at skabslågen hænger stabilt i lang tid.

Kan jeg bruge en Grass montageplade til en tung skabslåge?

Ja, det kan du. Grass hængsler og montageplader er lavet af stål med en selvlåsende gevindsnekke, som sørger for ekstra stabilitet, og gennem vores guides på produktsiderne, og vores udvidede hængselguide, kan du se hvor mange hængsler, der er passende til dit projekt, så vægtfordelingen er i orden.

Behøver jeg en Grass monteringsplade til mit Grass hængsel?

Vi anbefaler, at du bruger samme producent og model til dit beslagssæt. Dette sikrer at monteringen og den senere brug går så gnidningsløst som muligt. Grass hængsler og montageplader er lavet efter et innovativt design ned til millimeter mål. 

Jeg er i tvivl om, hvordan jeg installerer monteringspladen. Hvordan skal hængslet hænge? Kan I hjælpe?

Ja, det kan du tro. Vi har lavet en udførlig guide til hængsler, og endda en specifik guide til grass hængsler, hvor du kan se hvad der er op og ned, og hvordan du justerer din montageplade. Begge guides kan du finde på produktsiderne.

Hvilken Grass montageplade hører til hvilket hængsel?

Hvis du er i tvivl, så se tilbehør på produktsiderne, hvor vi henviser til et hængsel eller montageplade, som passer til. 

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg