Hængsler

422 varer

Udvalget af hængsler er stort, og de kommer i mange former og størrelser. Hos beslagsmanden.dk finder du et bredt udvalg af forskellige hængsler, så du let og overskueligt kan finde lige det hængsel du leder efter. Leder du f.eks. efter et nyt kophængsel til din køkkenlåge, kommode, badeværelseslåge, skab eller lignende, så har Beslagsmanden et utal af design og varianter som alle er i tysk topkvalitet.

Viser 1 - 24 ud af 422 Varer

Mangler du i stedet et beslag til dine overskabe, så har vi de smarte klapbeslag som åbner opad og giver dig mere plads i skabene, eller en klapholder, klapstøtte eller en gastrykfjedre. Du kan også finde et bredt udvalg af kant- og bladhængsel, indboringshængsler, skjulte hængsler og meget mere. Alle hængsler er produceret i absolut topkvalitet i forskellige størrelser og varianter. Gå på jagt i vores shop, og er du i tvivl, så hjælper vi dig gerne med at finde det helt rigtige hængsel til dig.

Hvordan finder jeg et hængsel der passer

Der findes rigtig mange modeller af hængsler, og det kan være en jungle ved første øjekast. Heldigvis er det forholdsvis medgørligt når man dykker ned i det. Vi har bl.a. udførelige guides til vores hængsler, der lander dig vælge det helt rigtige hængsel. Du kan også altid tage fat i os for hjælp.

Kan jeg få soft-close i mine gamle hængsler?

Det er muligt at eftermontere, men det er ikke det man kalder en pæn løsning. Heldigvis er standardhængsler med integreret soft-close i dag til at komme til for penge, og det giver et fantastisk resultat ift. almindelige hængsler uden soft-close

Jeg kan ikke finde det hængsel jeg leder efter?

Hængsler kan være en jungle, men det skal nok findes der ude et sted. Specielle hængsler er ikke altid at finde til salg online, men tag kontakt til os, så ser vi om vi ikke kan støve det op :)

Kan jeg få hjælp til at vælge det rigtige hængsel?

Ja! Vi vil meget gerne hjælpe med at finde det korrekte hængsel. Faktisk har vi skrevet flere guides omkring hængsler, og vil i de fleste tilfælde kunne hjælpe dig helt i mål, så du får det helt rigtigt hængsel.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg