Skydedøre

45 varer

Skydedøre giver et utal af muligheder i boligen. De pladsbesparende og udfoldningsmuligheder er uendelige. Skydedørsbeslag er perfekte til gør-det-selv typen, som ønsker at lave sine egne unikke skydedøre, eller skabe og møbler med skydedørslåger.
En af de største fordele ved skydedøre, er at de er pladsbesparende og muligheder for at sætte sit eget præg på indretningen er uendelig. Et skydedørsbeslag kan f.eks. benyttes til at lavet sit helt eget skab med skydedøre, som passer perfekt til lige netop dit rum. Skydedørsbeslag kan også bruge til at lave sine egne døre eller møbler med skydelåger. Mulighederne er uendelige.

Viser 1 - 24 ud af 45 varer

Hos Beslagsmanden finder du alt inden for skydedørsbeslag. Vi sælger alt inden for beslag, skinner og tilbehør til lave skydedøre, skabslåger, foldeskydedøre og meget mere. Alle vores produkter er produceret i tysk top kvalitet.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.