Skydedøre

222 varer

Skydedøre giver et utal af muligheder i boligen. De pladsbesparende og udfoldningsmuligheder er uendelige. Skydedørsbeslag er perfekte til gør-det-selv typen, som ønsker at lave sine egne unikke skydedøre, eller skabe og møbler med skydedørslåger.
En af de største fordele ved skydedøre, er at de er pladsbesparende og muligheder for at sætte sit eget præg på indretningen er uendelig. Et skydedørsbeslag kan f.eks. benyttes til at lavet sit helt eget skab med skydedøre, som passer perfekt til lige netop dit rum. Skydedørsbeslag kan også bruge til at lave sine egne døre eller møbler med skydelåger. Mulighederne er uendelige.

Viser 1 - 24 ud af 222 Varer

Hos Beslagsmanden finder du alt inden for skydedørsbeslag. Vi sælger alt inden for beslag, skinner og tilbehør til lave skydedøre, skabslåger, foldeskydedøre og meget mere. Alle vores produkter er produceret i tysk top kvalitet.

Hvilke fordele er der ved skydedøre?

Fordelene ved en skydedør er at den er pladsbesparende. Modsat en almindelig dør, så optager den ikke plads ud i rummet når døren åbnes. Dette gør en skydedør til det oplagte valg til mindre rum hvor du ønsker at undgå spildplads.

Hvilke slags skydedørsbeslag sælger i?

Vi sælger skydedørsbeslag til både skabslåger, til døre, foldeskydedøre og pooket doors. Så ønsker du at lave din egen skydedør, så har vi helt sikkert det beslag som du leder efter.

Hvad skal jeg bruge for at lave min egen skydedør?

Hos Beslagsmanden finder du alt inden for beslag, skinner, greb og tilbehør til at lave din egen skydedør. Det eneste vi ikke sælger, er selve lågen eller døren - den skal du selv sørger for ;)

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til skydedøre?

Hvis du har spørgsmål angående skydedørsbeslag, så er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vores medarbejder gerne hjælpe og vejlede dig, således du får det helt rigtige skydedørsbeslag.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg