Blum hængsler

Blum hængsler

35 varer

Blum er en af de største på markedet når det kommer til kophængsler, og med god grund. Et Blum hængsel er at finde i næsten alle hjem, og findes ofte i køkkenet, på badeværelse eller i de fleste skabe med låger.

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af Blum hængsler. Hængslerne findes i et utal af varianter med forskellige åbningsvinkler, farver og med forskellige funktioner. Vi sælger både traditionelle kophængsler i metal, samt hængsler i sort for et mere moderne udtryk. Du kan finde hængsler med en åbningsvinkle fra 60 grader helt op til 170 grader. Hængslerne fra Blum fås med eller uden Blumotion. Blumotion er Blum’s svar på soft-close og er integreret i hængslet. Se hele Beslagsmandens udvalg af Blum hængsler her.

Viser 1 - 24 ud af 35 Varer

Skal du have nye låger i køkkenet, eller er en af dine Blum hængsler gået i stykker og skal skiftes ud, så kan du finde et bredt udvalg af Blum hængsler hos Beslagsmanden. Kophængsler kan være en smule kompliceret, så derfor har vi udarbejdet en komplet guide til dig, så du kan vælge det helt rette hængsel lige til dit behov. Guiden kan læses her.

Hvad vil det sige at hængslet er halvpåliggende?

Hvis din skabslåge ligger inden i skabet, så skal du bruge et indeniliggende hængsel. Vi skelner mellem 3 typer af hængsler: Hængsler til udenpåliggende, halvpåliggende eller indeniliggende låger.

Hvad er kophullet?

Kophullet er den udboring som du ofte finder på dine køkkenlåger eller skabslåger. Kophængslet monteres i kophullet. Standardmålet for kophullet er altid Ø35 mm. Der kan være nogle få special hængsler hvor kophuller er større eller mindre. Du kan læse meget mere i vores ’ultimative guide til kophængsler’.

Hvad betyder Blumotion?

Bluemontion er Blum’s ord for soft-close. Så finder du et hængsel med blumotion, så har hængslet integreret soft-close.

Hvor stor åbningsvinkel kan jeg få på mine hængsler?

Hos Beslagsmanden finder du Blum kophængsler med en åbningsvinkel fra 60° helt op til 155°.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg