Vinkelbeslag

15 varer

Vinkelbeslag er en klassiker til montering af diverse elementer. Når to emner skal hænge sammen, er det ofte vinkelbeslaget man går til. Et vinkelbeslag er perfekt til fastgørelse eller samling af forskellige emner.

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af vinkelbeslag i forskellige størrelser og materialer. Vi har alt fra store og robuste vinkelbeslag med både skruehuller og langhuller, til små vinkler til de mindre projekter. Vinkelbeslagene fås både i galvaniseret stål eller rustfrit stål.

Viser 1 - 15 ud af 15 Varer

Hvad bruger man et vinkelbeslag til?

Et vinkelbeslag bruges til samling eller fastgørelse af forskellige emner. Et vinkelbeslag er et af de mest bruge og almindelige beslag til samling og fastgørelse af forskellige emner. Vinkelbeslag fås i et hav af varianter.

Hvad vil det sige at vinkelbeslaget er med ribbe?

En ribbe er en lille forstærkning af vinkelbeslaget bæreevne. Ribben har til formål at forstærke beslaget og dermed også forstærke vinkelbeslaget belastningsevne.

Hvad vil det sige at vinkelbeslaget er med langhul?

Et langhul, giver modsat et almindelig borehul, plads til en lille smule justering når vinkelbeslag er monteret.

Hvilke skruer skal man bruge til et vinkelbeslag?

Det er ligegyldigt hvorvidt du bruger en skrue med undersænket hoved, panhoved, linsehoved, eller cylinderhoved. Det eneste du skal være opmærksom på er at skruehoved er stører end skruehullet i vinkelbeslaget.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg