Antik

59 varer

Greb i messing giver et helt fantastisk antikt udseende og har været i brug i Danmark siden 1500-tallet, blandt andet til støbte dørhåndtag. Messing kan have mange forskellige overflader: Nogle er helt blanke, mens andre er behandlet, så de ser rustikke ud, selvom de er helt nye.

Viser 1 - 24 ud af 59 varer

Hos Beslagsmanden finder du mange smukke messinggreb, og du indretter nemt dit hjem i overensstemmelse med din smag. Vi har greb i både brun antik, skibsdesign, kobberlook og fortinnet. Grebene findes både som hængende greb, knopgreb og mere klassiske, firkantede greb. Vi har også et bredt udvalg af greb med dekorative bagplader, der giver dit hjem et særligt og fascinerende antikt look. Det er som at få 1500-tallet direkte ind i stuen. Husk, at der altid skal tilkøbes gevindskruer til grebene, så du får præcis den længde, der passer til det element, hvorpå grebet skal sidde.

Er de antikke greb brugte eller nye?

Alle greb købt hos Beslagsmanden er helt nye og i topkvalitet, men er behandlet så de ser rustikke og antikke ud. Vi har er både hængende greb, knopgreb, firkantet greb eller greb med dekorative bagplader, som er alle har et helt fantastik antikt udseende. 

Hvorfor skal jeg vælge et antik greb?

Antikke greb er et meget sikkert og klassisk valg, som har været moderne siden 1500-tallet. Hos Beslagsmanden finder du et stor udvalg af unikke og smukke greb med et antik udseende.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber et antikt greb?

Du skal altid være opmærksom på om hulafstanden på grebet passer til hullerne i dit eksisterende møbel. Derudover skal du være opmærksom på at købe de rigtige skruer, som skal bruges til lige netop de greb du køber.

Kan jeg få hjælp til at vælge det rigtige greb?

Du kan altid få hjælp af Beslagsmandens dygtige medarbejder. Vi står klar til hjælpe dig med at finde de rette antikke greb, som passer lige ind i din indretningsstil.