Antik

48 varer

I denne kategori finder du et bredt udvalg af smukke antikke greb.  Alle greb er nyproduceret men er behandlet så de får et antik, brugt og rustikt udseende.
Kendetegnet ved antikke greb er de flotte udskæringer, de unikke former og den behandlet overflade som får grebet til at se antik og brugt ud. Den brugte overflade og de flotte udskæringer giver grebet noget sjæl som ikke kan fås ved traditionelle nye greb.  Antikke greb kan tilføje varme og personlighed til en ellers moderne og stringent indretning.

Viser 1 - 24 ud af 48 Varer

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af antikke greb i forskellige materialer og med forskellige overflader. Vi har både de populære og klassiske antikke messing greb med en brun antik overflade, samt et stor udvalg af sorte, grå og metalfarvet greb med en rustik, antikt og brugt overflade.
Grebene fås i et hav af forskellige former og stilarter. Du finder alt fra hængende greb til knopgreb med mønster, gammeldags sokkelgreb med i snørkler og unikke udskæringer, og helt klassisk og tidløse greb med en antik overflade. Du kan også finde et udvalg af dekorative bagplader som kan give et møbel et helt særligt antikt look.
Et antik greb er perfekt til dig som leder et unikt og anderledes greb. Gå på udkig mellem vores store udvalg af antikke greb

  

Er de antikke greb brugte eller nye?

Alle greb købt hos Beslagsmanden er helt nye og i topkvalitet, men er behandlet så de ser rustikke og antikke ud. Vi har er både hængende greb, knopgreb, firkantet greb eller greb med dekorative bagplader, som er alle har et helt fantastik antikt udseende. 

Hvorfor skal jeg vælge et antik greb?

Antikke greb er et meget sikkert og klassisk valg, som har været moderne siden 1500-tallet. Hos Beslagsmanden finder du et stor udvalg af unikke og smukke greb med et antik udseende.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg køber et antikt greb?

Du skal altid være opmærksom på om hulafstanden på grebet passer til hullerne i dit eksisterende møbel. Derudover skal du være opmærksom på at købe de rigtige skruer, som skal bruges til lige netop de greb du køber.

Kan jeg få hjælp til at vælge det rigtige greb?

Du kan altid få hjælp af Beslagsmandens dygtige medarbejder. Vi står klar til hjælpe dig med at finde de rette antikke greb, som passer lige ind i din indretningsstil.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg