Kabelgennemføringer

34 varer

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af kabelgennemføringer. Kabelgennemføringer benyttes til at samle og føre dine kabler ned igennem bordet, så du slipper for at have kablerne til at kører ned bagved bordet, hvilket giver et pænt og mere ryddeligt look til skrivebordet.
Vi sælger kabelgennemføringer til skrivebordet og bordpladen. Du kan finde både runde og firkantet kabelgennemføringer, i et hav af farver, inklusiv messing og sølvfarvet.

Viser 1 - 24 ud af 34 Varer

Sælger i kabelgennemføringer i andre farver end sort og sølv?

Hos Beslagsmanden finder du kabelgennemføringer i et utal af farver. Vores kabelgennemføringer kan bl.a. fås i guldfarvet, brun og beige, for blot at nævne nogen farver.

Hvad er fordelene ved kabelgennemføringer?

Fordelene ved kabelgennemføringer er at giver et pænt og mere ryddeligt look til skrivebordet. Alle ledninger og kabler samles et sted, og de roder ikke på skrivebordet.

Hvor kan jeg finde firkantet kabelgennemføringer?

Hos Beslagsmanden finder du både runde, firkantet og aflange kabelgennemføringer. Alle kabelgennemføringer er produceret i topkvalitet, og passer til ethvert skrivebord.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til kabelgennemføringer?

Tøv ikke med at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål angående kabelgennemføringer eller andet. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg