DressCode

DressCode

34 varer

DressCode er et nyt garderobesystem fra Häfele, der lader dig lave din egen garderobe uden brug af værktøj! Super smart til gør det selv projektet, og så er det hele fremstillet i Tyskland i højeste kvalitet.

Viser 1 - 24 ud af 34 Varer

DressCode er det smarte og funktionelle garderobesystem fra Häfele som lader dig opbygge din helt egen garderobe uden brug af værktøj.

DressCode består af en række elementer som kan sammensættes på kryds og tvær som man lyster. Alle komponenter i Häfele Dresscode serien kan monteres i et eksisterende skab eller du kan opbygge din garderobe fra bunden med det smarte aluminiumrammesystem. DressCode kan altså både fås som fritstående rammesystem eller som skabsindretningssystem.

DressCode er et værktøjsløst garderobesystem som kan sammensættes helt uden brug af skruetrækker, hammer eller andet. Det eneste du behøver er dine hænder. De smarte samlebeslag lader dig samle og demontere din garderobe helt uden brug af værktøj.

DressCode er designer og produceret i et enkelt, tidløst, stilrent og moderne design, og fås i farverne hvid eller grå. Alle elemeter har et ensartet design som passer samme uanset hvordan du sammensætter dit garderobesystem.

DressCode består af et modulsystem som let kan kombineres ud fra personlige behov. Alt passer sammen og kan sammensættes som man lyster. I Häfele Dresscode sortimentet finder du bl.a. bøjlestænger, bukseholdere, opbevaringspose med lommer, slipseudtræk, garderobelift, hylder og udtrækkelige rammer med div. opbevaringsindsatser som smykkeindsats, skoholder, vasketøjskurv, og en smal og dyb boks/kurv/hylde. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan du ønsker organisere dit tøj, og hvilke opbevaringsmuligheder og ordenssystemer du ønsker i dit skab.

 

Hvad er DressCode?

DressCode er et værktøjsløst garderobesystem fra Häfele som består af kæmpe udvalg af elementer som kan sammensætte på kryds og tværs helt uden brug af værktøj.

Kan jeg benytte DressCode i mit nuværende skab?

Alle komponenter i Häfele DressCode serien kan monteres i et eksisterende skab. Du skal blot montere komponenterne med de små samlebeslag som sættes ind i hulrækkerne i dit skab. Du kan også opbygge en ny garderobe fra bunden med det smarte aluminiumrammesystem.

Hvad vil det sige at DressCode er værktøjsløs?

DressCode garderobesystem fra Häfele er værktøjsløs, hvilket vil sige at du kan samle din garderobe helt uden brug af værktøj. DressCode samles med de små og smarte samlebeslag som strammes fast til skabet. Se meget mere om de smarte samlebeslag i den ovenstående video.

Hvilke farver fås DressCode i?

DressCode fås i hvid eller grå. Alle komponenter er designet i et enkelt, moderne og stilrent design som passer perfekt ind i de fleste hjem.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg