Antik

81 varer

Greb i messing giver et helt fantastisk antikt udseende og har været i brug i Danmark siden 1500-tallet, blandt andet til støbte dørhåndtag. Messing kan have mange forskellige overflader: Nogle er helt blanke, mens andre er behandlet, så de ser rustikke ud, selvom de er helt nye. Hos Beslagsmanden finder du mange smukke messinggreb, og du indret...

Greb i messing giver et helt fantastisk antikt udseende og har været i brug i Danmark siden 1500-tallet, blandt andet til støbte dørhåndtag. Messing kan have mange forskellige overflader: Nogle er helt blanke, mens andre er behandlet, så de ser rustikke ud, selvom de er helt nye. Hos Beslagsmanden finder du mange smukke messinggreb, og du indretter nemt dit hjem i overensstemmelse med din smag. Vi har greb i både brun antik, skibsdesign, kobberlook og fortinnet. Grebene findes både som hængende greb, knopgreb og mere klassiske, firkantede greb. Vi har også et bredt udvalg af greb med dekorative bagplader, der giver dit hjem et særligt og fascinerende antikt look. Det er som at få 1500-tallet direkte ind i stuen. Husk, at der altid skal tilkøbes gevindskruer til grebene, så du får præcis den længde, der passer til det element, hvorpå grebet skal sidde.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 81 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.