Snaplåse

Snaplåse

17 varer

Snappere/snaplåse/kuglesnaplåse er en simpel lås, som anvendes til at holder skabslåger lukket. Snapperen presses ind over modstykkes, så lågen holdes inde. Låse snappere er lette at montere, og lette at bruge.
Snappere er særlig velegnet til låger i f.eks. en campingvogn. Snapperen sørger for at lågerne i campingvognen holdes inden og ikke flyver op når der køres. Snapperne fås som helt simple fjedersnapper til mere funktionelle snapper med push to open funktion. Alle er produceret i tysk topkvalitet.

Viser 1 - 17 ud af 17 Varer

Hvad bruger man en snapper til?

En snapper bruges til at holde lågen inde mod skabet. Det er en simpel lås som består af en snapper og et modstykke som hægtes sammen og holder lågen lukket.

Hvor kan man bruge en snapper?

En snapper er særlig velegnet til låger i f.eks. en campingvogn. Snapperen sørger for at lågerne i campingvognen holdes inden så de ikke flyver op når der køres. Men det kan også bruges til skabe hvor man ikke ønsker at lågen skal gabe eller andet.

Hvad er forskellen på de forskellige typer af snapper?

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af forskellige snapper. Vi sælger både fjedersnapper, rullesnapper og kuglesnapper. Forskellen på de forskellige typer af snapper er blot hvordan snapperen og modstykket hægtes sammen, om det er ved brug af en fjeder, rulle/hjul eller en kugle. De har alle det til fælles, at de sørger for at holde lågen inde.

Kan jeg få hjælp til at vælge en snapper?

Vi hos Beslagsmanden vil meget gerne hjælpe og vejlede dig med at finde den helt rette snapper. Du er meget tilkommet til at ringe eller skrive til os.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg