Grebsprofil i aluminium - stålfarvet eloxeret - C formet Udvid

Grebsprofil i aluminium - stålfarvet eloxeret - C formet

Haefele

126.95.020

Nyhed

På fjernlager: Levering ca. 4-8 dage

518,90 kr

inkl. moms

INFO:

Du kan godt bestille flere produkter end vi har på lager. Leveringstiden hedder så bare 4-8 dage i stedet.

Brug 600,00 kr mere og få fri fragt!
betalingsmetoder på Beslagsmanden

Flot og moderne grebsprofil til skabslåger. Denne grebsprofil er produceret i aluminium og har en stålfarvet eloxeret overflade.

Denne grebsprofil, formet som et C, monteres mellem 2 fronter eller i midten af lågen. Dette giver et pænt og integreret look, som giver fronten et grebsløs udseende. Grebsprofilen monteres i de to udfræsningen med de små harpunfer/modhager som holder grebet fast.

En grebprofil er den perfekte løsning hvis du ikke ønsker et traditionelt greb som er skruet fast uden på lågen, men i stedet et greb som indgår som en integreret del af skabet.

  • Længde 2500 mm
  • Nyttelængde: 2450 mm

Dette greb er produceret i aluminium. Aluminium er et let, korrosionsbestandigt og stærkt metal, og er det metal næst efter jern som udvindes i størst mængder. Aluminium er et forholdsvis billigt materiale at producere i, og derfor kan du også finde et stort udvalg af billige greb fremstillet i aluminium.
Grebet har en stålfarvet eloxeret børstet overflade. Eloxeret er en overfladebehandling som bruges på aluminium for at forstærke dets korrosionsbestandighed og gøre det mere modstandsdygtig mod slitage.

Materiale Aluminium
Overflade Eloxeret
Farve Sølvfarvet
Montering Ipresning
Type Grebsprofil
Stil Moderne

Skriv en anmeldelse

Grebsprofil i aluminium - stålfarvet eloxeret - C formet

Grebsprofil i aluminium - stålfarvet eloxeret - C formet