Loox5 LED lamper - 24V

Loox5 LED lamper - 24V

15 varer

Belysning anses i dag som en stor del af indretningen, og den rette belysning er derfor en vigtig faktor når det kommer til indretning af hjemmet. Lys har mange funktioner og skal kunne mange forskellige ting. Lys kan bruges til at skabe stemning og hygge i et rum, og i andre rum fungerer det som arbejdsbelysning som i f.eks. køkkenet eller på badeværelset. Behovet for lys varierer meget alt efter hvilket rum vi befinder os i.

I denne kategori finder du Beslagsmandens store udvalg af Häfele Loox lamper 24 volt. Alle lamper i denne kategori kan nemt tilsluttes til Häfele Loox netdel, med det smarte plug-and-play system.

Viser 1 - 15 ud af 15 Varer

Du finder et stort udvalg af smarte og praktiske lamper til forskellige steder i hjemmet. Alle lamper kan kombineres med Häfele Loox andre produkter, du skal blot tilslutte komponenterne til netdelen ved hjælp af de små tilslutnings stik.

Hvad vil det sige at lampen har en ydelse på 13,4 watt?

Antallet af watt er den effekt (antal watt) der ydes for at pæren lyser. Lampens ydelse skal du bruge til at vælge den rette størrelse netdel.

Kan jeg tilkoble en 12 volt lampe og 24 volt lampe til samme netdel?

Hvis du f.eks. ønsker at tilslutte en 24 volt lampe til 12 volt netdel, så skal du tilkøbe en konverter som sørger for at der bliver videregivet den rette mængde volt/strøm til dine lampe.

Hvad betyder spredningsvinkel på lys?

Spredningsvinkelen er angivet i grader, og angiver hvor koncentreret lysstrålen er og i hvor stor en vinkel lyset spredes. En lille spredningsvinkel giver en mere koncentreret belysning på en mindre overflade, hvorimod en høj spredningsvinkel giver en mindre koncentreret belysning på en større overflade.

Kan jeg få hjælp, hvis jeg har spørgsmål til Häfele Loox lamper?

Vores medarbejder sidder klar til at hjælpe og vejlede dig med at finde den helt rette lampe. Ring til os, så hjælper vi dig gerne med at finde det helt rette lysstem.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg