Skuffesystem Häfele Matrix Box Slim

Skuffer i køkkenet er et praktisk og funktionelt valg. Du får nemmere ved at se og tilgå alle ting på hylderne, og ting forputter sig ikke bagerst på hylden.

Nye skuffer er en nem måde at opgradere og tilføje nye funktioner til sit nuværende køkken! Men inden man begiver sig ud i at lave nye skuffer, så er der nogle ting man skal være opmærksom på. Vi har listet disse i nedenstående guide.

I denne guide vil vi snakke om skuffesystemet Häfele Matrix Box Slim A - et skuffesystem med tynde sargsstykker

Häfele Matrix Box Slim A er den nye og tyndere udgave i Häfele Matrix serien. Det helt særlige ved Häfele Matrix Box Slim A er de tynde sargsstykker med en bredde på kun 13 mm. Häfele Matrix Box Slim A skuffesystem er perfekt til dig som ønsker at lave dine egne moderne og funktionelle køkkenskuffer i et slankt design.

Häfele Matrix Box Slim A skuffeudtræk er produceret i stål, og fås i 3 sargsfarver, henholdsvis hvid, grå eller antracit.

Alle Häfele Matrix Box Slim A skuffeudtræk er med fuldudtræk, og fås med integreret dæmpning og selvindtræk, eller push-to-open.

Fuldudtræk med integreret dæmpning og selvindtræk: Skuffen åbnes manuelt ved træk. Ved lukning bremses skuffen af en oliedæmper integreret i korpusskinnen og lukkes herefter helt automatisk og lydløst.

Fuldudtræk med push to open: En let berøring et sted på den grebsløse front er tilstrækkeligt til at skuffen åbner mekanisk af sig selv.

På nedenstående billedet ser du en komplet oversigt og ordforklaring over indholdet i skuffesystemet Häfele Matrix Box Slim A.
Bemærk at bagstykke, bund og front ikke er inkluderet i leveringen!
Her ser du en tegning over sarghøjden (højden på metalsiden af skuffen) på skuffeudtrækket. Vær opmærksom på at der er plads til skuffen i højden.
Eksempel: Med en sarghøjde på 89 mm, skal der minimum være 112 mm i højden (som vist på illustration) for at der er plads til skuffen.
På nedenstående billede ser du en tekniks tegning, samt tabel over tilskæring for at lave en bund, front og bagstykke til dit skuffesystem.
OBS: Du skal selv anskaffe eller lave en bund, front og bagstykke!

  • A = Nominel længde er længden på det udtræk man har valgt
  • B/D/F = Lysmål korpusinderbredde er skabets indvendige bredde*
  • C = Højden på bagstykket

    * Det er vigtigt når du måler lysmål, at du kun måler INDE i skabet. Du skal altså kun måle inde mellem skabssiderne, og ikke tage tykkelsen på skabssiderne med i målet.

OBS! Systemet her er lavet til at anvende en bund, front og bagstykke der er 16 mm i tykkelsen.
Nedenstående billede viser hvilke hulrækker der skal bruges i et standard korpus/skab.
På nedenstående billede kan du se en beregning af skuffens indvendige rummål.

  • En beregning af lysmål skuffeinderbredde, hvilket vil sige skuffens indvendige bredde.
  • En beregning af lysmål skuffedybde, hvilket vil sige skuffens invendige dybde.
  • En beregning af lysmål korpusdybde, hvilket vil sige skabets indvendige dybde.
Når du har lavet skuffen færdig og montereret den på udtrækket i skabet, så har du en række muligheder for at justere skuffen. Disse vil blive vist herunder:

På nedenstående billeder ser du hvilke muligheder du har for at justerer dine skuffer.
Nedenstående billede viser hvordan skuffen monteres på udtrækket, samt hvordan skuffen afmonteres af skuffeudtrækket. Monteringen er ganske let, skuffen skal blot klikkes på og af udtrækket med de smarte koblingsbeslag.

For yderligere information har vi her linket til en video om Häfele Matrix Box Slim A.

Kategorier Guides

Related Posts

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg