Loox5 kontakt/sensor

Loox5 kontakt/sensor

34 varer

Med Häfele Loox smarte og innovative lyssystem findes der mange forskellige måder at tænde og slukke sit lys. Skal lyset tænde automatisk når du træder ind i rummet, eller når døren til skabet åbnes. Eller kan du bedre lide en traditionel vippe kontakt. Vi sælger også berøringskontakter med tænd/sluk, dæmpning og mange andre funktioner. Det er kun fantasien der sættes grænser for hvordan dit lys skal tændes og slukkes.

Alle kontakter og sensor tilsluttes let og enkelt til netdelen med det smarte tilslutningsstik, som blot sættes ind i netdelen. Med en af Häfele Loox små kontakter kan du let styre og betjene dine lys.

Viser 1 - 24 ud af 34 Varer

Kan jeg få dæmpning til mine lys?

Vi har et stort udvalg af kontakter som gør det muligt for dig at dæmpe dit lys, som du lyster. Du skal blot købe en kontakt med dæmpning og tilslutte den til din netdel.

Sælger I også sensor?

Hvis du ønsker at lyset skal tænde automatisk når du åbner skabet, kører din hånd over lågen, eller når du træder ind i rummet, så skal du købe en af vores smarte sensor. De smarte sensor giver dig helt nye muligheder for at tænde lyset, helt uden at du skal røre kontakten.

Hvad gør jeg hvis ledningen til min kontakt ikke er lang nok til at nå netdelen?

Du kan komme ud for, at kontakten bliver nødt til at blive placeres langt væk fra netdelen. Her kan du tilkøbe en forlængerledning, så du ikke behøver at tænke over kontaktens placering når du køber lys.

Hvordan tilslutter jeg kontakten?

Hver netdel har 6 tilslutnings stik og 1 stik til en kontakt. Kontakterne passer i alle Häfele Loox netdele og tilsluttes let til netdelen ved hjælp af ledningen med det lille stik som blot sættes ind i netdelen.

Filtrer efter:

IP-godkendelse

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg