NY STATUS:

VIGTIGE OPDATERINGER: (Se alle opdateringer længere nede)

 • 22/03 (08:47): FØRSTE SENDING PÅ VEJ! - Kæmpe læs varer er på vej imod os nu! Alt for mange til jeg har overblik over hvad der er kommet med, men det ser ud til at være det meste t.o.m 16/03! Der er flere ting der er i rest, og jeg begynder så småt at skrive ud til de kunder der er berørt af dette, men det kommer til at tage lang tid med alle de ordrer.
 • Ser ud til at fragtmanden lander her Mandag ifølge deres tracking!
 • 24/03 (07:29): Varer fra d. 17/03 og frem til nu er desværre stadig ikke sendt fra fjernlageret. De er super pressede for at få alle ordrer ekspederet.

Nu har vi endelig fået lov til at bestille varer igen, og det blev til rigtig mange ordrer herfra og ned til fjernlageret. Nu venter vi på at de får dem pakket og sendt op til os.

Er min ordre med i første forsendelse?

Alt er blevet bestilt hjem, og første læs er nu også på vej hjem fra fjernlageret. Der er simpelthen for mange til at vi har overblik over hvem der er kommet med og hvem der ikke er kommet med endnu. 

Hvis jeg skal tjekke om din ordre er med i første forsendelse her, så svar meget gerne tilbage på din ordrebekræftelse og bed om en status, så tjekker jeg din ordre.

Er alt sendt fra fjernlageret?

Nej, den del af fjernlageret med lange emner som bøjlestænger, aluskinner og lignende er åbnet senere end de almindelige lagre, så alt herfra vil komme afsted lidt senere. Det er dog åbnet nu, og vi venter blot på at de får det sendt til os.

Dertil har rigtig mange varer stået i varemodtagelse, og først kørt ind på lager, efter første sending er sendt, så disse vil også være lidt bagud, men er også ved at blive pakket.

Nogle varer er i rest på fjernlageret, og vil have længere leveringstid. Vi forsøger at få overblik over disse, og skirve ud til de berørte kunder, men det er et kæmpe og uoverskueligt arbejde lige nu, men vi gør vores bedste for at informere jer hurtigst muligt om disse.

Status:

 • 16/03 (14:29): Alle ordrer er bestilt, så nu afventer vi blot fjernlageret får det hele pakket. Vi holder øje dagligt, og giver en status her når det er sendt.
 • 17/03 (06:59): Ingen varer sendt afsted endnu. Det er virkelig også en massiv bestilling vi har sendt afsted, så vi frygtede den kunne tage lidt tid at behandle. Vi krydser fingrer for de kan nå at få noget af det pakket her i weekenden.
 • 20/03 (06:55): Desværre er der ikke sendt noget op til os endnu. Jeg holder konstant øje, og opdaterer jer her så snart varerne er sendt fra fjernlageret, da vi så har en bedre ide om hvornår de lander her.
 • 21/03 (06:58): Heller ikke sendt afsted imod os i dag... Håber virkelig snart det er vores tur i køen.
 • 22/03 (08:47): FØRSTE SENDING PÅ VEJ! - Kæmpe læs varer er på vej imod os nu! Alt for mange til jeg har overblik over hvad der er kommet med, men det ser ud til at være det meste t.o.m. 16/03! Der er flere ting der er i rest, og jeg begynder så småt at skrive ud til de kunder der er berørt af dette, men det kommer til at tage lang tid med alle de ordrer.
 • 22/03 (09:23): Hvis fragtmanden kommer i den fart som de plejer, så lander de hos os Tirsdag 28/03 +/- 1 dag. Jeg holder det opdateret her.
 • 24/03 (07:26): Ser ud til at fragtmanden faktisk godt kan lande her Mandag.
 • 24/03 (07:29): Varer fra d. 17/03 og frem til nu er desværre stadig ikke sendt fra fjernlageret. De er super pressede for at få alle ordrer ekspederet.
 • 27/03 (06:48): Det store læs varer er på vej ud til os. Det kommer til at tage resten af ugen her at få det pakket, der er virkelig meget. Desværre er fjernlageret stadig maks. presset, så ordrer bestilt siden d. 20/07 og frem er ikke sendt fra fjernlageret endnu. Holder løbende øje med disse.

OPRINDELIG STATUS:

Normalt bestiller vi varer hjem fra fjernlageret hver dag, men d. 01/02 er hele fjernlagerets system desværre blevet lagt ned af ubudne gæster (Russisk hacker angreb).

Der bliver arbejdet på højtryk for at få det op at køre igen hurtigst muligt.

Lige nu betyder det at vi ikke kan bestille varer hjem, og der kommer derfor forsinkelser på varerne herfra.

Du kan godt bestille varer på vores hjemmeside endnu, men varer der er angivet på fjernlager vil først blive bestilt hjem når de har deres system oppe at køre igen.

Vi forsøger at holde jeg opdateret her så godt vi kan, og så snart der er hul igennem bliver der bestilt varer hjem igen.

OPDATERING:

 • 02/02 (08:38): Stadig nedbrud, og ingen melding på hvornår de forventer at være køreklar igen :( 
 • 02/02 (12:34): Stadig nedbrud. Fjernlagerets system er enormt stort og indviklet, og de har lige nu stadig ikke en tidsestimat på hvornår vi kan forvente det løst. Vi forventer ikke der sker mere i dag, men krydser fingrer for at det kører igen i morgen tidlig, så vi kan få bestilt nogle varer hjem.
 • 03/02 (07:10): Stadig nedbrud. Systemet er stadig nede, så vi kan ikke bestille varer hjem endnu. Vi håber og krydser fingrer for at de får det op at køre senere i dag.
 • 06/02 (07:00): Servere er ved at blive genskabt, samt hele systemet er ved at blive renset. Vi ved desværre ikke hvornår vi får mulighed for at bestille varer igen, men de har lovet det er det første der kommer op at køre igen.
 • 06/02 (08:08): Der er nu ingen tvivl om at det desværre har været et storstilet hackerangreb der har været sat ind imod systemet på fjernlageret. Der er ikke sendt kundedata herfra til fjernlageret, så alt jeres data er i sikkerhed her. 
  De er virkelig blevet hårdt ramt, og lige nu er de usikre på om vi overhovedet får adgang til at bestille varer igen i den her uge :( 
  Vi står heldigvis højt på deres liste, og er nogle af de første der får besked hvis vi får mulighed for at sende ordre igennem inden systemet er helt oppe at køre igen, men ikke noget der er tidsestimat på lige nu.
 • 07/02 (7:44): Stadig ingen gode nyheder. Derarbejdes på højtryk for at få systemerne op at køre igen, men stadig ingen melding om hvornår vi kan forvente at få lov at bestille varer igen.
 • 09/02 (09:02): Desværre stadig ingen positive meldinger fra fjernlageret, systemet er stadig lagt ned, og vi har fortsat ikke mulighed for at bestille varer hjem.. De mener dog at der er chance for at vi kan komme til at bestille varer i dag eller i morgen, men ikke noget der er bekræftet. Vi holder et skarpt øje her, og så snart der er hul igennem begynder vi at bestille varer hjem.
 • 10/02 (12:57): Stading ikke hul igennem. Vi holder løbende øje her i weekenden om der kommer hul igennem, og krydser fingerer for at vi snart kan bestille varer igen.
 • 13/02 (07:47): Nogle få systemer begynder at komme til live lige så stille, men ikke dem vi skal bruge endnu. De er begyndt at teste ift. at sende varer ud igen, men ikke fra det lager hvor vi skal bruge varer. Vi håber de følger trop indenfor kort tid, men vi har ikke kunne få et tidsestimat endnu, men nu begynder der i det mindste at ske lidt.
 • 15/02 (09:31): Vi havde håbet på at der så småt begyndte at være hul igennem, men der er stadig ingen postitive meldinger. Det begynder at være en lang ventetid, og vi sidder desværre i en position hvor vi ikke kan gøre så meget andet end at vente. Der er snak om at de muligvis heller ikke får liv i det i den her uge, men vi holder selvfølgelig øje med det konstant.
 • 16/02 (14:19): Der er snak om at vi muligvis kan være oppe at køre igen i starten af næste uge, men ikke noget de tør love endnu. Dog har de dækket sig ind med både dag, aften og nathold på fjernlageret så snart systemet åbner op igen, da der nok bliver lidt tryk på med at få varer ud når det først åbner. Vi krydser fingrer.
 • 20/02 (08:26): Der er stadig ikke hul igennem. Fjernlageret består af flere lagerlokationer i Tyskland, og det mindste lager begynder at sende varer ud i dag lyder det til. Det er dog som regel ikke der vi får nogle varer fra, så vi må nok desværre væbne os med tålmodighed på at det store lager åbner igen. Forhåbentlig snart, da det her er ved at have strukket sig over en voldsom lang periode nu..
 • 21/02 (10:25): Systemerne er så småt på vej op igen, og er ved at blive gennemtestet. Der er sat helt nye systemer op for at holde hackerne ude, og i sådan et stort setup som fjernlageret er, tager det desværre noget tid at få det kørt helt på plads og testet igennem. De skulle melde ud i morgen (22/02) hvornår de forventer at kunne modtage ordrer igen.
 • 22/02 (11:07): Nogle små lagre i Tyskland er begyndt at sende varer igen, men det er ikke nogle af de lagre vi får fra. De store lager vi får fra er mere omfattende at få op at køre igen. Lige nu går der meldinger om at de måske kan være klar på Mandag til at modtage ordrer igen, men ikke noget der er meldt endeligt ud endnu. Vi væbner os endnu engang med tålmodighed..
 • 24/02 (07:46): De er ved at køre det store lager op igen, og vi har fået at vide vi vil få mere information på Mandag, hvor vi gerne skulle få information om hvornår vi kan forvente at kunne køre ordrer igennem igen. Vi håber at møde ind til gode nyheder Mandag.
 • 27/02 (13:32): Endelig lidt godt nyt. Fjernlageret er begyndt at sende ud i Tyskland for at teste at alt kører på de nye systemer de har sat op. Ift. hvornår vi kan få lov at være med igen, så har de meldt ud at den del vi bestiller igennem er ved at gå live, og vi snart kan bestille igen. Lige præcis hvornår snart er ved vi ikke præcis endnu, men forhåbentlig meget snart! De kommer med en ny udmelding på Onsdag omkring situationen, men vi håber selvfølgelig vi kan få lov at bestille før det, og holder konstant øje med hvornår der er hul igennem igen. Det skal siges at fra vi bestiller til de får sendt vores varer ved vi ikke præcis hvor langt de er bagud når det hele kører igen, men vi håber på det bedste.
 • 01/03 (07:55): Så er det i dag der skulle komme nyt info omkring situationen. Vi venter i spænding og opdaterer her så snart vi hører noget.
 • 01/03 (15:06): Hmm, ikke nogen melding endnu, bortset fra at de havde fået flere af systemerne op at køre igen, men ikke noget konkret ift. hvornår vi kan få varer igen. Håber der kommer bedre nyt i morgen.
 • 02/03 (08:30): I går aftes kom meldingen at vi kunne bestille igen på Mandag! Den besked var dog desværre væk igen her til morgen.. Jeg er lige ved at finde ud af om der var noget hold i den udmelding, eller det var en fejl.
 • 03/03 (07:26): Det lyder til at de åbner for bestilling på Mandag, men vi er usikre på om det kun gælder i Tyskland (Hvor fjernlageret ligger), eller vi også kommer med i den pulje. Jeg prøver på at få bekræftelse, men har ikke fået en konkret tilbagemelding endnu.
 • 06/03 (09:02): Så er det i dag de skulle åbne op for bestillinger igen i Tyskland, men da vi endnu ikke har fået bekræftet om vi er med i den åbning, så tror jeg desværre ikke vi får lov at bestille varer igen i dag. Heller ikke i dag. Den begynder virkelig at trække tænder ud den her situation...
 • 06/03 (11:38): Har lige fået en opringning, og det lyder til at det nu endelig lysner for os en af de næste 2 dage. De havde fået bekræftet fra Tyskland at vi var så godt som klar til at måtte være med igen, så forhåbentlig var der gode nyheder i morgen. Jeg afventer dog lige med at melde en endelig åbning ud her, indtil vi har fået det endelig bekræftet, men lad os håbe der kommer hul igennem snart!
 • 07/03 (12:01): Der er så småt ved at komme hul igen. Der testet på livet løs med få ordrer, og så snart de giver grønt lys for at alt spiller, så kan vi bestille varer igen. Vi håber det er klar i morgen, men de har blot meldt ud at vi kommer på så snart de er færdige med at teste. (Altså, hurtigst muligt)
 • 09/03 (07:44): De ordrer der lagde på dagen lige op til angreb på fjernlageret skulle være blevet sat i kø nu til at blive ekspederet på fjernlageret. Der er mange der gerne vil have varer ud derfra, så vi ved ikke præcis hvor lang tid det kommer til at tage at pakke, men vi holder selvfølgelig øje. Ordrer derefter er ikke åbnet endnu, men vi håber virkelig snart det sker.
 • 09/03 (09:37): Vi har fået lov at køre nogle få enkelte ordrer igennem som de tester på. Det er selvfølgelig de ældste ordrer og dem der lagde åben fra før angrebet der kom først igennem. Men det er ganske få ordrer der er tale om. Hvis vi er heldige og alt bare spiller, kan vi måske få åbnet op for bestillinger i morgen, ellers regner jeg stærkt med at det ikke bliver senere end Mandag! Fra vi bestiller til varerne faktisk bliver sendt kan desværre også godt tage noget tid nu, da rigtig mange gerne vil have varer ud fra fjenrlageret.
 • 09/03 (15:37): Har lige fået en opringning, og vi havde egentlig håbet at vi kunne komme til at bestille varer i morgen eller Mandag, men de har planlagt åbningen af systemet igen til Tirsdag kl. 09. Det var lidt længere end vi havde håbet på, men nu har vi da i det mindste endelig noget konkret at gå ud fra, så lad os blot krydse fingre for at det holder nu.
 • 14/03 (07:12): Vi har fået at vide at flere af de ting vi fik lov at bestille til test i sidste uge skulle være på vej. Jeg får forhåbentlig adgang senere i dag til at se hvor langt de præcis er på vej op imod os.
 • 15/03 (10:12): Der er hul igennem! Vi kan bestille varer igen!! Jeg har lukket telefonen, og fokuserer nu på at få alle ordrer bestilt hjem hurtigst muligt. Jeg holder jer opdateret her ift. hvornår de kommer afsted fra fjernlageret.
 • 16/03 (14:22): Nu er tæt på alle ordrer kørt igennem ned til fjernlageret. Det drejer sig om rigtig mange ordrer, så nu må vi se hvor længe det tager dem at få pakket og sendt op til os.

Vi håber på jeres forståelse, og beklager de ulejligheder dette måtte medføre.

Ønsker du at annullere ordren på baggrund af dette, eller har du bare spørgsmål til din ordre, bedes du sende os en mail på info@beslagsmanden.dk med dit ordrenummer, eller evt. blot svare tilbage på din ordrebekræftelse.