Vi oplever lige nu problemer på fjernlageret med længere ekspedering af varer pga. uventet travlhed.

Derfor er der lige nu forsinkelse på næsten alle varer bestilt fra fjernlageret siden d. 29/04

Status:

  • 10/05 - 08:11 - Det ser ud til at fragtmanden er på vej ud til os i dag, lidt tidligere end vi turde håbe på, men det betyder at alle forsinkede ordrer gerne skulle ryge herfra med GLS i morgen.
  • 07/05 - 07:52 - Varer bestilt fra fjernlageret mellem 29/04 og 05/05 blev hentet på fjernlageret af fragtmanden i går. Vi holder øje med forsendelsen, og gør alt hvad vi kan for at få den frem hurtigst muligt. Lige nu forventer vi at modtage varene her hos os på Tirsdag eller Onsdag. Alle mand står klar til at få pakket ud og sendt videre - Vi opdaterer her når vi kender en nærmere leveringsdag.
  • 06/05 - 15:16 - Fjernlageret har kaldt de fleste af vores forsendelser frem til pakning og afsendelse. Vi har endnu ikke bekræftelse på om de ryger afsted i dag eller først i morgen, men vi håber det ryger op imod os i dag. Forhåbentlig kan vi se i morgen præcist hvilke ordrer der med i forsendelsen, hvor vi opdaterer siden her hurtigst muligt.
  • 06/05 - 09:39 - Vi har endnu ikke fået bekræftet leveringsdag for varer bestilt på fjernlageret siden d. 29/04. Vi er i konstant dialog, men fjernlageret er ramt uventet hårdt og kan lige nu ikke sige præcis hvornår vores varer bliver leveret, men de arbejder på højrtryk for at løse situationen.

Når varerne lander her på vores lager, står vi klar alle mand til at sende varer ud.

Vi håber på jeres forståelse, og beklager de ulejligheder dette måtte medføre.

Ønsker du at annullere ordren på baggrund af dette, eller har du bare spørgsmål til din ordre, bedes du sende os en mail på info@beslagsmanden.dk med dit ordrenummer, eller evt. blot svare tilbage på din ordrebekræftelse.


Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.