Inspiration til greb

Nye greb er den mest simple, enkle og billige måde at give nyt liv til et møbel. Nye greb er en billig løsning hvis du trænger til forandring i dit eksisterende køkken, eller hvis du ønsker at forvandle et gammelt og kedeligt skab, til et nyt og moderne møbel. 

Grebet skal være pænt, det skal føles behageligt at tage fat om, og så skal det afspejle dig og din indretningsstil. Vi har samlet en række af vores flotte, moderne, eksklusive og klassiske greb. Vi håber du kan få lidt inspiration til at vælge det helt perfekte greb for dig.

Hos Beslagsmanden finder du et bredt udvalg af flotte og eksklusive greb. Du finder både almindelige bøjlegreb og knopgreb, men vi har også et stort udvalg af grebslister, kantgreb og skålegreb. Grebene fås i et hav af materialer med forskellige overflader og i forskellige farver.

Vi har samlet en række af vores farvorit greb her, som du kan hente inspiration fra.

Messinggreb

Messinggreb er nok det mest populære og solgte greb gennem de seneste år. Messing har virkelig fundet vej ind i det moderne hjem og er kommet for at blive. Messing greb udstråler eksklusivitet og kan give nyt liv til ethvert møbel. Messinggreb kan hurtig forvandle et billigt køkken til at ligne et eksklusivt og dyrt køkken.Designer greb

Klassiske og tidsløse designergreb er det perfekte valg til dig som ønsker et greb som aldrig går af mode. Hos os finder du et stort udvalg af eksklusive og smukke designergreb fra designer som Michael Graves, Jasper Morrision, Dieter Rams, Bodil Kjaer, Paul McCobb, Nanna Ditzel og Jens Risom

Designergreb er det perfekt match til dig som går op i gode, tidsløse og eksklusive produkter, og som leder efter et greb som vil passer perfekt ind i det moderne designerhjem.

Häfele Design kollektion

Hver anden år udkommer Häfele med en ny kollektion af deres egne designergreb. Med kunder fra over hele verden, designer og fremstiller de en række greb udvalg ud fra de nyeste trend på marked. Grebene er designet med forbrugeren for øje, og produceret i top kvalitet.

Her kan du se et udvalg af greb af Häfeles nyeste design kollektion 2021

Trægreb

En anden trend som er blomstret inden for de seneste år, er bruge af træ i indretningen, specielt egetræ. Træ er et materiale som holder i årevis og som kun bliver flottere med tiden når det udvikler et flot patina. Det samme gør sig gældende for trægreb.

Her ser du et udvalg af vores smukke trægreb

  

Sorte greb

Er du mere til det enkle og minimalistiske, så har vi også et stort udvalg af pæne og enkel sorte greb. Sorte greb er et sikkert valg som aldrig går af mode. Sorte greb er perfekt til dig som har en enkel og minimalistisk indretningsstil, og så få de et hav af forskellige modeller.

Sorte greb skiller sig ikke ud og giver et afdæmpet og rolig look til de fleste møbler.Industrielle greb

Industrielle greb med tekstur og slidte overflade har være et yderst populært valg igennem de seneste år, og især i forbindelse med fremgangen af den industrielle new yorker indretningsstil. Industrielle greb kan give et mere markant, maskulint og industrielt look til dine møbler, og er perfekt til at bryde det enkle og feminine i indretningen.

 

Antikke greb

Vores antikke greb er et af de greb som aldrig går af mode. Et antik greb har personlighed, historie og giver en helt særlig varme i indretningen. Et antik greb kan være med til at give dit eksisterende køkken eller møbel et helt nyt og anderledes look. Nye antikke greb er perfekte til skabe en herskabelig følelse til et ellers enkelt og kedeligt møbel. Den slidte antikke overflade og de flotte udskæringer på grebet kan give selv det mest enkle og kedelige møbel noget varme, liv og personlighed.

Kategorier Inspiration

Related Posts

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg