Inspiration - Small living

Small living er et koncept som bygger på at bo småt. Men at bo småt betyder ikke, at man ikke kan have de samme funktioner som man har i en stører bolig, man skal bare finde de rette indretnings løsninger.

Vores leverandør Häfele er eksperter inden for dette. De har bl.a. lavet en video ’Häfele Functionality Cube’ som lidt inspiration til smarte og funktionelle indretnings løsninger til små hjem. I denne video viser de flere eksempler på multifunktionelle møbler, så man kan udnyttes pladsen og få mest muligt ud af de få kvadratmeter.I denne video har Häfele skabt områder med flere funktioner i et. De multifunktionelle områder kan forvandles efter behov.

Det første eksempel de viser i videoen, er de smarte pocket doors i køkkenet. Her ser vi hvordan de let og ubesværet forvandler køkkenet fra pænt og nydeligt med store låger, til et praktisk og funktionelt køkken på få sekunder.Det andet eksempel de viser er den flytbare køkkenbordplade. Her viser de hvordan du med et smart beslag kan flytte rundt på bordpladen alt efter hvilket behov du har. Kogepladen er gemt pænt væk under bordpladen, og når man får brug for komfuret, flytter man blot bordpladen væk ved et let skub. Ingen spildplads i køkkenet.Når man bor småt, har man ofte brug for mere bordplads. Her viser de et eksempel på det smarte udtrækkelige foldebord, som kan slås ud når du har brug for mere plads, eller når der kommer gæster. Det udfoldelige bord i videoen har plads til op til 5 gæster.Når det er tid til afslapning med lidt fjernsyn og et koldt glas vin, så har Häfele også en løsning som er multifunktionel. Alt teknologi er gemt pænt væk bag smarte skydelåger og fjernsynet kommer frem ved et tryk på en knap. Det kolde glas vin findes i den flotte og funktionelle bar, som også fungerer som sidebord.En seng er et af de møbler som normalt optager utrolig meget plads i en lille bolig, og ofte bliver kontorplads i hjemmet nedprioriteret på grund af pladsmangel.
Her har Häfele en smart løsning som ikke kræver meget plads, nemlig en foldeseng med arbejdsbord. Denne smarte foldeseng fungerer som kontorplads om dagen og kan let forvandles til seng om aften. Du behøver slet ikke at flytte computer, papir eller andet når du skal i seng, du skal blot trække sengen ned og ligge dig.Vi er selv ret imponeret over alle de smarte beslag som vores leverandør Häfele har. I denne video får vi virkelig vist, at man med multifunktionelle møbler og områder kan have alle de samme funktioner i en lille bolig, som man har i en stører bolig. Man skal bare tænke ud af boksen.

Går du ind for small living eller vil du gerne få mest muligt ud af de kvadratmeter du har, så har vi lige de beslag du skal bruge. På vores hjemmeside kan du finde et bredt udvalg af beslag til, at lave dine helt egne multifunktionelle møbler til din bolig.

Kan du ikke lige finde det du søgte, så er du meget velkommen til at kontakte os, så vil vi gerne hjælpe dig med at finde den helt rette løsning.

Kategorier Inspiration

Related Posts

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg