Skabsbeslag

299 varer

Hvis du skal bygge et nyt skab eller reparere dit gamle, kan du finde alle relevante skabsbeslag hos Beslagsmanden.dk. Gå på jagt efter greb til dit skab eller skuffe, hyldebærere, hængsler, møbelben, møbelhjulskuffeudtræk og stillefødder – og vælg nøjagtig det skabsbeslag, der matcher din stil og designet i dit hus. Alle vores skabsbeslag er ...

Hvis du skal bygge et nyt skab eller reparere dit gamle, kan du finde alle relevante skabsbeslag hos Beslagsmanden.dk. Gå på jagt efter greb til dit skab eller skuffe, hyldebærere, hængsler, møbelben, møbelhjulskuffeudtræk og stillefødder – og vælg nøjagtig det skabsbeslag, der matcher din stil og designet i dit hus. Alle vores skabsbeslag er holdbare og slidstærke. Priserne er billigere end hos de fleste lavprisbyggemarkeder. Alligevel får du beslag i højeste kvalitet, tiltænkt det tyske erhvervsliv, som vi har gjort tilgængelige for alle, der står over for et gør det selv-projekt. Har du særlige ønsker til et skabsbeslag, du ikke kan finde, så send os en mail, så skaffer vi det fra vores lager.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 299 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.