Samlebeslag

26 varer

Samlebeslag er en type beslag, du kan bruge til at sætte to elementer sammen. Det kan fx være minifix til at trække skabssider sammen eller trælameller til at styre to plader sammen i den korrekte samling. Du kender dem med sikkerhed fra de fleste IKEA-møbler, og de er den helt rigtige måde at sikre stabilitet og tæthed i samlingerne. Uanset dit...

Samlebeslag er en type beslag, du kan bruge til at sætte to elementer sammen. Det kan fx være minifix til at trække skabssider sammen eller trælameller til at styre to plader sammen i den korrekte samling. Du kender dem med sikkerhed fra de fleste IKEA-møbler, og de er den helt rigtige måde at sikre stabilitet og tæthed i samlingerne. Uanset dit behov, kan du finde det helt rigtige samlebeslag hos Beslagsmanden. Vi har nemlig både minifixmaxifix samlehus og samlebolt og vinkelbeslag med både langhul og tværhul, der kan bruges som samlebeslag i borde, reoler, skuffer og kommoder. De ekstra smarte ved samlebeslag er, at de kan efterspændes. Det sikrer, at du hele tiden kan fastholde den optimale samling i dit skab eller din reol. Kender du diameteren på dit borehul, kan du let finde et samlebeslag, der passer. Er du i tvivl, eller ønsker du et særligt samlebeslag, så kontakt os, så skaffer vi det hjem til dig.

Mindre
Mere
Viser 1 - 24 ud af 26 varer
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.