Skærmvæg

Skærmvæg

32 varer

Skærmvægge er en nem og hurtig måde at nedsænke støjniveauet i et rum, skabe fleksible arbejdsstationer og afskærme for privathed på kontoret.

Det smarte ved skærmvægge er at de er nemme og lette at flytte rundt med. Du kan hurtigt og nemt indrette og skabe forskellige arbejdsstationer i rum. De egner sig særlig godt til store kontorbygninger hvor de kan bruges til at inddele rummet i mindre områder.

Viser 1 - 24 ud af 32 varer

Skærmvægge egner sig godt som afskærmning for privathed på kontoret. En skærmvæg er en hurtig måde at skabe privathed. Skærmvægge kan både bruges som afskærmning mellem to borde, eller som afskærmning af et privat kontorområde. Skærmvæggene kan let flyttes rundt hvis behovet for mere eller mindre privathed opstår.

Skærmvægge er desuden en hurtig og enkel måde at forbedre akustikken i rummet. De er lydabsorberende og hjælper med at mindske støjen i større rum. Dette er særligt velegnede i større rum med mange mennesker og højt til loftet

Hos Beslagsmanden finder du er stort udvalg af skærmvægge og tilbehør. Vores skærmvægge findes i et stort udvalg af forskellige farver, med hav af forskellige fødder og koblingsbeslag til at samle lige det system du har behov for.

Hvad er fordelene ved skærmvægge?

En af fordele ved en skærmvæg er at de er lydabsorberende og hjælper med at mindske støjen i større rum.

Sælger I også skærmvægge til skriveborde?

Vores skærmvægge fås i forskellige størrelser, og kan bruges både som skærmvæg ved et skrivebord, eller som stående væg på gulvet med de rette beslag og fødder. Skærmvæggene kan bruges både liggende eller stående.

Hvor kan jeg finde beslag til at samle flere skærmvægge?

Hos Beslagsmanden finder du er bredt udvalg af fødder og koblingsbeslag til skærmvægge. Vi har et beslag til en hver sammensætning. Det er kun fantasien som sætter grænser for hvordan du vil sammensætte dine skærmvægge.

Kan jeg få hjælp hvis jeg har spørgsmål til skærmvægge?

Du må endelig ringe til os, hvis du har spørgsmål. Vores medarbejder sidder klar til at hjælpe dig, så du får det helt rette produkt.

Information

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyeste indlæg

Se flere nye indlæg