Bøjleholdere

48 varer

Opbevaring til jakker og overtøj i entréen er essentielle. Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg af bøjleholder til entréen eller garderoben, så du og dine gæster altid har et sted at hænge overtøjet.
Hos Beslagsmanden finder du et hav af unikke og flotte garderobebøjler, bøjleholder, garderobehylder, og entré- og garderobestativer. Udvalget er kæmpe stort. Så leder du efter et unikt entrémøbel eller opbevaring til dit overtøj, så har vi produktet. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan du ønsker at opbevare dit overtøj i entréen eller garderoben.

Viser 1 - 24 ud af 48 Varer

Er det muligt at købet andet end traditionelle garderobe- og bøjlestænger?

Hos Beslagsmanden finder du et stort udvalg af helt unikke og smarte holdere til entréen eller garderoben. Med disse lækre produkter kan sætte dit helt eget unikke og personlige præg på entréen eller garderoben.

Er det muligt at købe en bøjleholder med flere funktioner?

En entré skal ofte rumme flere funktioner. Derfor kan du finde flere bøjleholdere med forskellige funktioner. Et eksempel kunne være et garderobestativ med drejelige kroge og med plads til bøjler til pænere overtøj. Eller et sammenfoldelige og drejelige garderobestativ som kan findes frem og pakkes væk efter behov.

Sælger I også knagerækker?

Vi sælger ikke kun garderobestativer og bøjleholdere, vi sælger også knagerækker og forskellige stativer med kroge. Vi har også de smarte sammenfoldelige kroge, som kan vippe ud efter behov.

Kan jeg få hjælp til at vælge den rette bøjleholder?

Vores kyndige medarbejder sidder klar til at hjælp og vejlede dig hvis du har brug for hjælp, således du altid får det helt rigtige produkt.