Antibakterielle greb

Der er 1 produkt.

Når du bruger et greb på en dør, en låge eller en skuffe, som mange andre også bruger, giver du hånd til alle dem, der også har brugt grebet. Bakterier transporteres let via greb – og derfor kan styrket hygiejne på greb og beslag være en fordel. Hos Beslagsmanden.dk finder du antibakterielle greb, der slår bakterierne ihjel. Vores antibakteriell...

Når du bruger et greb på en dør, en låge eller en skuffe, som mange andre også bruger, giver du hånd til alle dem, der også har brugt grebet. Bakterier transporteres let via greb – og derfor kan styrket hygiejne på greb og beslag være en fordel. Hos Beslagsmanden.dk finder du antibakterielle greb, der slår bakterierne ihjel. Vores antibakterielle greb er betrukket med Alasept. Alasept er en antibakteriel og antiviral coating, der kan sættes på greb, dørhåndtag og vindueshasper. Alasept er modstandsdygtig over for ridser og arbejder for din sundhed døgnet rundt. Grebene med antibakteriel overflade er holdbare og kan let rengøres med almindelige rengøringsmidler. De antibakterielle greb er perfekte til steder, hvor der kommer mange mennesker, men kan også sagtens anvendes privat, hvor børn fx transporterer bakterier fra andre børn i børnehaven eller på skolen.

Mindre
Mere
Viser 1 - 1 ud af 1 vare
Accept

Denne side anvender cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden accepterer du at beslagsmanden bruger cookies til at lagre ikke personfølsomme data.